Navn

Yoda

Køn

Hanhund

Alder

1 år

Pris

0 kr.

Yoda er en anden race. Han er 1 år gammel og søger nyt hjem.

Charmetrolden Yoda søger sit nye hjem, der har plads til en lækker unghund.

Sødeste Yoda er et bullerhoved som springer ud i det meste vi præsenterer ham for, med stor nysgerrighed, gå-på-mod og positivitet. Han er glad for mennesker og vil gerne hilse på dem han møder. I mødet med mennesker kan han være voldsom, men dette er kun fordi han er spændt på nye bekendtskaber. Hvis der er børn i nyt hjem, skal de være mindst 12år og hundevante da han, i sin glæde, kan vælte et barn.

Yoda søger et hjem som vil vise ham hvor fantastisk verden er ifa. Skønne gåture samt aktivere ham mentalt, eks. Nosework, rally eller lignende.

I mødet med andre hunde kan han være forsigtig, men nysgerrigheden vinder hurtigt da han rigtig gerne vil andre hunde og udviser et fint hundesprog. Hvis der er anden hund i nyt hjem, skal det være rette match.

Han søger et hjem i hus med have da han er en gut med krudt i rumpetten.

Alene-hjemme-træningen skal startes op på ny i nyt hjem efter han er faldet til, uden bagkant på træningen.

🐾  Køb hundeprodukter og tilbehør

Adopter hund

Gode grunde til at overveje at adoptere Yoda

At bringe hunden Yoda ind i dit hjem er mere end bare at udvide familien med en firbenet ven. Det er en beslutning, der kan transformere dit liv på mange positive områder.


 • Du får en hund, der allerede har lært meget

  Vælger du en adopteret hunden Yoda, så får du en hund, der allerede har lært meget. Mange af de hunde, der bliver adopteret, har allerede lært at være alene hjemme, at gå i snor, at være renlig og meget mere.

 • Du redder et hundeliv

  På årlig basis bliver flere tusinde raske hunde aflivet. Grundene til dette dækker bredt, men inden aflivning ender nogle af disse hunde på internater rundt i Danmark, hvor de får en sidste chance for at finde en trofast ejer.

  Ved at adoptere Yoda giver du den en ny chance for at leve et godt liv, og du får en trofast ven for livet.

 • Du støtter en god sag

  Ved at adoptere en hund fra Dyrenes beskyttelse, Dyreværnet eller lignende organisationer støtter du en god sag, og sørger for at andre skønne hunde får en chance for at få et godt liv.

Køn
Hanhund
Alder
1 år