Navn

Enzo

Køn

Hanhund

Alder

2 år

Pris

3600 kr.

Enzo er en anden race. Han er 2 år gammel og søger nyt hjem.

Enzo og Maze har boet sammen i skønne landlige omgivelser langt væk fra stress, jag, trafik og støj, forskånet for byliv og alt, hvad der følger med på den konto.

Desværre satte en skilsmisse en stopper for idyllen, og det var ikke muligt for tidligere ejer at finde et nyt sted, hvor hundene kunne komme med. Det i sig selv er jo hamrende trist og ulykkeligt for alle parter, men i forbindelse med omplaceringen har tidligere ejer reflekteret meget over drengenes personlighed, og besluttet at de IKKE skal ud sammen.

De er ganske enkelt for forskellige i deres personlighed og behov, og da Maze grundlæggende ikke er udpræget begejstret for Enzo, så er der nu en åbenlys mulighed at de hver især kan komme ud til det drømmehjem, der er skræddersyet til dem individuelt.

Enzo har som sagt boet lidt "isoleret" på landet og det har ikke været muligt, at socialisere ham så meget med andre dyr. Katte vil han nok jage.

Enzo er ved første møde er meget tilbageholdende, skjuler sig og ryster, når han møder nye mennesker. Han skal lige se folk an, og hvis man ignorerer ham, så overvinder hans nysgerrighed til sidst genertheden. Tidligere ejer formoder, at han er blevet "tacklet hårdt" i hans første hjem, men når først Enzo er tryg, så åbenbarer der sig en helt anderledes, udadvendt og skøn personlighed.

Enzo er meget aktiv og elsker at have snuden i jorden, og han har derfor brug for at blive præsenteret for en masse næse-stimuli. Han elsker at være ude i naturen og opleve alt igennem næsen, så hans nye familie skal være af den aktive slags. Tidligere ejer føler, at der skal skrues op for aktiveringen af Enzo, i forhold til, hvad de selv har tilbudt ham, for at han trives optimalt.

Han har aldrig prøvet at være alene hjemme, og det betyder at Enzo har brug for en familie, der kan have ham med overalt eller alternativt minimum alenetid sammen med en lille neutraliseret og social tæve. Han har svært ved at finde ro, hvis familien ikke er samlet.

Vi kan fortælle mere om Enzo i Dyreværnets åbningstid, hvor man er velkommen til at møde op og vise sin interesse for ham. <3

🐾  Køb hundeprodukter og tilbehør

Adopter hund

Gode grunde til at overveje at adoptere Enzo

At bringe hunden Enzo ind i dit hjem er mere end bare at udvide familien med en firbenet ven. Det er en beslutning, der kan transformere dit liv på mange positive områder.


 • Du får en hund, der allerede har lært meget

  Vælger du en adopteret hunden Enzo, så får du en hund, der allerede har lært meget. Mange af de hunde, der bliver adopteret, har allerede lært at være alene hjemme, at gå i snor, at være renlig og meget mere.

 • Du redder et hundeliv

  På årlig basis bliver flere tusinde raske hunde aflivet. Grundene til dette dækker bredt, men inden aflivning ender nogle af disse hunde på internater rundt i Danmark, hvor de får en sidste chance for at finde en trofast ejer.

  Ved at adoptere Enzo giver du den en ny chance for at leve et godt liv, og du får en trofast ven for livet.

 • Du støtter en god sag

  Ved at adoptere en hund fra Dyrenes beskyttelse, Dyreværnet eller lignende organisationer støtter du en god sag, og sørger for at andre skønne hunde får en chance for at få et godt liv.

Køn
Hanhund
Alder
2 år
Pris
3600 kr.