Navn

Reggae

Køn

Hanhund

Alder

1½ år

Pris

3600 kr.

Reggae er en anden race. Han er 1½ år gammel og søger nyt hjem.

Alle dyreværnssager er tragiske, eftersom der altid er triste skæbner og historier bag. Enkelte sager rammer dog af og til vores udrykningsteam og personale, der efterfølgende håndterer dyrene på internatet, hårdere end andre. Sådan en sag kommer Reggae fra.

Det var et ganske chokerende syn, der mødte vores team, da de blev præsenteret for lille Reggae, som vi formoder er en blanding med racen Puli. Puli-hunden er kendt for sin overdådige dreadlock-pels, der selv for kyndige racekendere kan være yderst krævende at holde korrekt, så pelsen ikke er til gene for hunden.

Reggaes pels var så sammenfiltret i store, tykke og tunge kager på hele hans krop, at han igennem længere tid ikke engang ikke har kunne se noget, og også kun meget besværet kunne bevæge sig rundt. Han har været i et smertehelvede, idet pelsen var så kompakt omkring ham, at det rev og sled i hans hud for hver eneste lille bevægelse. Intet at sige til, at Reggae var helt og aldeles rædselsslagen.

Han blev lagt i narkose, så vores kyndige dyrlæger kunne få ham barberet helt og aldeles ned og befri den lille stakkels fyr for de lidelser, den forfærdelige pels havde forvoldt ham. Vores trimmerudstyr kom i den grad på overarbejde, og da soigneringen var færdig, var han befriet for godt og vel 700 gram horibel og ildelugtende pelsmasse, og der gemte sig en lille, bange dreng på kun 9 kilo inden under.

Nu er der gået lidt tid, og vores adfærdsbehandlere fortæller om Reggae og hans nye tilværelse som seende og bevægelig:

Lille Reggae er en meget forsigtig og overvældet snude lige nu. Han har rykket sig fra at ligge klemt sammen i sin kurv og kigge med store, bange øjne, til lige så forsigtigt komme hen og tage godbidder fra hånden og gerne ville blive nusset meget let. Han har også taget de første små, modige trin ud af sit værelse, men er slet ikke klar til at gå ture endnu (går let i panik).

Reggae så, som beskrevet, frygtelig ud, da han ankom til Dyreværnet og har fået klippet al sin filtrede, beskidte pels helt ned. Da han i lang tid ikke har haft mulighed for at bruge sit syn pga. pelsen, kan han indimellem virke en smule desorienteret og han bliver let forskrækket over hurtige bevægelser/hænder for tæt på. Vi kan dog mærke, at han lige så stille begynder at bruge sit syn mere og mere.

Der vil fremadrettet være en del pelspleje, hvilket vil tage tid at gøre ham tryg ved.

Vi søger en børnefri plejefamilie (børnebørn på besøg kan være ok, hvis han kan afskærmes fra dem) hos mennesker, der har forståelse for, hvad han kommer med af frygtsomhed, er lydhøre overfor ham og vores vejledning, kan hjælpe ham med at blomstre op, og som er HELT klar på at adoptere ham, når vi alle vurdere, han er klar til det skridt.

Vi ved, at der er en kærlig og nysgerrig lille fyr inde under al ængsteligheden, og at han, når han er klar til det, vil elske at komme ud på små snuseture i det grønne. Når først han er tryg ved en, viser han mere tillid og der er uden tvivl en lille puttehund gemt derinde. Men lige nu kan man intet af alt det, man normalt kan med en hund, der har haft en "normal" opvækst.

Det er ligeledes et krav, at hans nye familie har en venlig, rolig, neutraliseret hunhund i samme størrelse, som han kan støtte sig op af. Han er positivt interesseret i andre hunde og har altid boet med en stor flok, så det kan meget vel være nøglen til hans tillid. 

Reggae kræver hus med sikker og hermetisk indhegnet have (alm villakvarter er fint), og man skal være indstillet på, at ALT er forfra med den lille trold. Optimalt set er der ingen alenetid det første lange stykke tid i hans kommende hjem.

Reggae er ikke en hund for alle og enhver. Udover at hans pels fremadrettet kræver en del og med hans triste baggrundshistorie, kræver han en helt speciel familie, der før har haft udfordrede hunde, og kan møde ham med den helt rette tålmodighed og forståelse. 

🐾  Køb hundeprodukter og tilbehør

Adopter hund

Gode grunde til at overveje at adoptere Reggae

At bringe hunden Reggae ind i dit hjem er mere end bare at udvide familien med en firbenet ven. Det er en beslutning, der kan transformere dit liv på mange positive områder.


 • Du får en hund, der allerede har lært meget

  Vælger du en adopteret hunden Reggae, så får du en hund, der allerede har lært meget. Mange af de hunde, der bliver adopteret, har allerede lært at være alene hjemme, at gå i snor, at være renlig og meget mere.

 • Du redder et hundeliv

  På årlig basis bliver flere tusinde raske hunde aflivet. Grundene til dette dækker bredt, men inden aflivning ender nogle af disse hunde på internater rundt i Danmark, hvor de får en sidste chance for at finde en trofast ejer.

  Ved at adoptere Reggae giver du den en ny chance for at leve et godt liv, og du får en trofast ven for livet.

 • Du støtter en god sag

  Ved at adoptere en hund fra Dyrenes beskyttelse, Dyreværnet eller lignende organisationer støtter du en god sag, og sørger for at andre skønne hunde får en chance for at få et godt liv.

Køn
Hanhund
Alder
1½ år
Pris
3600 kr.