Overvejer du et nyt medlem af familien?
Måske du er det perfekte match til et af de mange svigtede internathunde, som venter på at få et nyt hjem. Her kan du se en oversigt over de hunde, som er klar til at blive adopteret. Besøg evt. internater og få en snak med personalet om, hvilken hund der passer bedst til dig og din familie. Det er vigtigt, at du vælger en hund, som passer til din livsstil og dine behov.
🐾  Køb hundeprodukter og tilbehør

Før du overvejer at adoptere en hund

Gode råd til at finde den rette hund

Hvad skal jeg tænke over, når jeg skal adoptere en hund?
Når du skal adoptere en hund, er det vigtigt, at du tænker over, om du har tid og overskud til at give hunden et godt liv. Du skal også tænke over, om du har råd til at have en hund. Det er dyrt at have en hund, og du skal være indstillet på at bruge penge på foder, dyrlæge, forsikring, hundesnor, hundekurv, lovpligtig hundetegn og meget mere.

Du skal også tænke over, om du har plads til en hund. Hvis du bor i en lille lejlighed, er det måske ikke den bedste idé at få en stor hund. Du skal også tænke over, om du har tid til at gå ture med hunden hver dag. Hvis du har børn, skal du også tænke over, om de er gamle nok til at være sammen med en hund.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du skal adoptere en hund, kan du overveje at få en hund på prøve. Det kan du gøre ved at passe en hund for en ven eller et familiemedlem i en periode. På den måde kan du finde ud af, om du kan lide at have en hund, og om du har tid og overskud til at passe den.

Der findes 30+ dyreinternater i Danmark og de har alle brug for hjælp. Hvis du overvejer at adoptere en hund, kan du derfor med fordel besøge et internat. På den måde kan du se, hvilke hunde der er til adoption, og du kan få en snak med personalet om, hvilken hund der passer bedst til dig.

Hvis du ikke kan finde en hund på et internat, kan du også overveje at købe en hund via. vores hjemmeside. Mere end 100.000 danskere søger hvert år efter hunde til salg på nettet, og der er derfor gode chancer for, at du kan finde en hund, der passer netop til dig.

Find hunde til salg →

🐕  Disse hunde/hvalpe søger nyt hjem

Måske du er det perfekte match til en af de mange hunde, som søger nyt hjem. Her kan du se en oversigt over de hunde, som er til salg på Sofa Hund.

Cockerpoo, hvalpe, 5 uger

Salgsklar: Snarest

Alder: 5 uger

4490 Jerslev Sjælland

Borador blanding., hvalpe, 8 uger

Salgsklar: Snarest

Alder: 8 uger

8990 Fårup

Cavaton, hvalpe, 8 uger

Salgsklar: Snarest

Alder: 8 uger

6818 Årre

Collie hvalpe sælges

Salgsklar: Snarest

Alder: 6 uger

8471 Sabro

Cockapoo, hvalpe, 2 uger

Salgsklar: Snarest

Alder: 2 uger

5853 Ørbæk

Retriver hvalpe

Salgsklar: Snarest

Alder: 2 uger

6200 Aabenraa

Blandingsrace, hvalpe, 10 uger

Salgsklar: Snarest

Alder: 10 uger

4200 Slagelse

Bichon Havanais/Lhasa Apso, hvalpe, 6 uger

Salgsklar: Snarest

Alder: 6 uger

8740 Brædstrup

Fransk bulldog, hvalpe, 10 uger

Salgsklar: Snarest

Alder: 10 uger

4050 Skibby

5 hvide golden retriever hanner, hvalpe, 8 uger

Salgsklar: Snarest

Alder: 8 uger

6715 Esbjerg N

Cane Corso, hund, 2 år

Salgsklar: Snarest

Alder:

6500 Vojens

Skønne labradorhundehvalpe sælges

Salgsklar: Snarest

Alder: 4 uger

6650 Brørup