Navn

Tiger

Køn

Hanhund

Alder

5 år

Pris

2600 kr.

Tiger er en anden race. Han er 5 år gammel og søger nyt hjem.

Store dyreelskere har sammelagt sponsoreret 1000 kr. til Tiger og de er fratrukket adoptionsgebyret. <3

Tiger søger plejeophold til en start med henblik på permanent adoption og man må beregne flere besøg, inden han kan flytte. Der medfølger adfærdstræningsplan.

Tiger har virkelig mere end nogensinde brug for en stabil og raceerfaren ejer, så han kan få den mest fabelagtige tilværelse resten af sine dage.

Han har haft en lidt omtumlet tilværelse og der vil også være ting, vi ikke ved om ham, da han er overdraget til os fra en dyreværnssag. Han kræver en stærk, kærlig og schæfer-erfaren ejer, der rummer forståelse for Tigers historik.

Vores personale, der omgås Tiger til dagligt her hos os fortæller:

Tiger er en VIRKELIG lækker schæfer, energisk på en helt fantastisk og brugbar måde, og han er SÅ træningsparat.

Vi oplever, at han går pænt i snor og kan lidt basic ting, selvom tidligere ejer har meddelt, at han ikke kan gå i snor og springer ud efter forbikørende trafik.

En ting står LYSENDE klart, når man har lært Tiger at kende, og det er, at han kan rigtig godt lide at få arbejdsopgaver - og ellers tager han selv initiativ til noget. Vi lader ham gerne bære noget på tur, da han ellers gerne vil hoppe op og hænge fast i lavthængende grene og har svært ved at slippe dem igen.

Han kan ikke med andre hunde, i hvert fald ikke her på internatet og vi går en kæmpe bue udenom. Tidligere ejer har fortalt, at det har været meget få hunde, Tiger har accepteret, og han skal introduceres langsomt og over flere gange, såfremt der er andre hunde i kommende families omgangskreds.

Han er nået sindssygt langt i sin udvikling her hos os. Han er samarbejdende og lærenem, og selvom han har let ved at stresse op, så har han nu bedre styr på, hvad han kan gøre i de situationer, der stresser ham.

Kommer der f.eks. en larmende bil, så tjekker han ind hos os og får en godbid, i stedet for at fare ud. Han er meget mere tillidsfuld og har fundet ud af det her med, at vi har hans ryg i de situationer, der er svære for ham. Og så er der altså også en kærlig puttehund side, det har bare taget tid for ham at turde stole nok på os. Han har nogen emotionelle skrammer, men er allerede nået milevidt fra den voldsomt stressede Tiger, der ankom hos os.

Han skal ud til nogen med erfaring med brugshunde, der kan aktivere ham på en passende måde og bor ude, hvor der er plads omkring dem, da han bestemt ikke trives i bymiljø. Han stresser max op over trafik og andre dyr.

Hvis der er børn i hans kommende familie, så er det nødt til at være teenagere af den hundevante slags, da Tiger er en stor, stærk powerfuld hund, og det er ham, og ikke børn, der skal være i det fulde fokus i hans fremtidige hjem.

🐾  Køb hundeprodukter og tilbehør

Adopter hund

Gode grunde til at overveje at adoptere Tiger

At bringe hunden Tiger ind i dit hjem er mere end bare at udvide familien med en firbenet ven. Det er en beslutning, der kan transformere dit liv på mange positive områder.


 • Du får en hund, der allerede har lært meget

  Vælger du en adopteret hunden Tiger, så får du en hund, der allerede har lært meget. Mange af de hunde, der bliver adopteret, har allerede lært at være alene hjemme, at gå i snor, at være renlig og meget mere.

 • Du redder et hundeliv

  På årlig basis bliver flere tusinde raske hunde aflivet. Grundene til dette dækker bredt, men inden aflivning ender nogle af disse hunde på internater rundt i Danmark, hvor de får en sidste chance for at finde en trofast ejer.

  Ved at adoptere Tiger giver du den en ny chance for at leve et godt liv, og du får en trofast ven for livet.

 • Du støtter en god sag

  Ved at adoptere en hund fra Dyrenes beskyttelse, Dyreværnet eller lignende organisationer støtter du en god sag, og sørger for at andre skønne hunde får en chance for at få et godt liv.

Køn
Hanhund
Alder
5 år
Pris
2600 kr.