Navn

Malou

Køn

Hanhund

Alder

8 år

Pris

0 kr.

Malou er en anden race. Han er 8 år gammel og søger nyt hjem.

Lille bedårende Malou har været igennem en frygtelig stressende periode, eftersom hendes tidligere ejer af ældre dato desværre blev indlagt og desværre ikke kom hjem igen.

Derfor var hun i en lang periode i hundepension andetsteds end hos os, indtil hun blev overført til os, og nu langt om længe kan begynde at lede efter sit sidste permanente hjem, der kan tilgodese alle hendes behov.

For søde Malou har brug for noget helt specielt. Hun har brug for et hjem, hvor der hverken er andre dyr eller børn. Hun er en sensitiv pige, der har været elsket i tidligere hjem, INGEN tvivl om det, men har nok ikke oplevet så meget.

Hun har brug for en skøn familie, som Malou inden for sandsynlighedens grænser, ikke overlever, og som kan tilbyde hende masser af forkælelse og nul alene-tid, da hun har brug for så meget nærhed, tæthed og omsorg.

Kan man tilbyde Malou det dejligste otium, så er det bare med at melde sin interesse i Dyreværnets åbningstid. Hun glæder sig til at finde sit perfekte match <3

🐾  Køb hundeprodukter og tilbehør

Adopter hund

Gode grunde til at overveje at adoptere Malou

At bringe hunden Malou ind i dit hjem er mere end bare at udvide familien med en firbenet ven. Det er en beslutning, der kan transformere dit liv på mange positive områder.


 • Du får en hund, der allerede har lært meget

  Vælger du en adopteret hunden Malou, så får du en hund, der allerede har lært meget. Mange af de hunde, der bliver adopteret, har allerede lært at være alene hjemme, at gå i snor, at være renlig og meget mere.

 • Du redder et hundeliv

  På årlig basis bliver flere tusinde raske hunde aflivet. Grundene til dette dækker bredt, men inden aflivning ender nogle af disse hunde på internater rundt i Danmark, hvor de får en sidste chance for at finde en trofast ejer.

  Ved at adoptere Malou giver du den en ny chance for at leve et godt liv, og du får en trofast ven for livet.

 • Du støtter en god sag

  Ved at adoptere en hund fra Dyrenes beskyttelse, Dyreværnet eller lignende organisationer støtter du en god sag, og sørger for at andre skønne hunde får en chance for at få et godt liv.

Køn
Hanhund
Alder
8 år