Navn

Fifi

Køn

Hanhund

Alder

8 mdr.

Pris

0 kr.

Fifi er en anden race. Han er 8 mdr. gammel og søger nyt hjem.

Vores lille vidunder-pige, Fifi, her har været så meget igennem i sit korte liv allerede, så NU skal hendes fremtid sikres og cementeres hos det HELT rigtige match.

Første ejer var af ældre dato og måtte erkende, at Fifis høje energiniveau slet ikke kunne imødekommes og matches. At det ganske enkelt var for voldsomt pludselig at have en hvalp, hvorefter en ny familie blev fundet. Her blev dynamikken med familiens hanhund dog aldrig rigtig god, og vi står nu overfor at skulle finde hendes tredje og sidste hjem med en aktiv og gravhunde-erfaren familie.

Fifi er en lidt forsigtig og usikker pige, og kan fremstå selektiv i sit møde med mennesker. Hendes go to er at gø først, mens hun bestemmer sig for, om alt er okay eller om det hele er lidt for meget. Hun leder derfor efter et hjem, der kan tilbyde rolige hjemmeomgivelser, hvor der ikke er for meget og for mange at forholde sig til samt et aktivt udeliv.

Drømmescenariet for Fifi et hjem uden børn på daglig basis, så fokus er helt og holdent på Fifi og hendes videre udvikling og træning, men hvis der er børn, så ville store, hundevante teenagere måske godt kunne fungere.

Fifi har brug for at lande i hus i et roligt område væk fra det mest pulserende byliv. Støj, trafik, mange mennesker er ikke et hit, som det er lige nu, og det stresser hende meget. Hendes nye familie skal derfor have et brændende ønske om at træne og udvikle hende, så hendes stress og usikkerhed kan formindskes og forhåbentlig med tiden elimineres helt.

Når hun er i zen og tryg i sine omgivelser, så er hun samtidig noget af et energibundt, der skal stimuleres både fysisk og mentalt, og man kommer ikke sovende til at holde hende aktiveret. Hun ville elske at blive præsenteret for nosework eller sportræning, så hendes kloge hoved får noget at arbejde med.

Kan man tilbyde Fifi det helt rette liv, så er det bare om at møde op i Dyreværnets åbningstid og melde sin interesse.

🐾  Køb hundeprodukter og tilbehør

Adopter hund

Gode grunde til at overveje at adoptere Fifi

At bringe hunden Fifi ind i dit hjem er mere end bare at udvide familien med en firbenet ven. Det er en beslutning, der kan transformere dit liv på mange positive områder.


 • Du får en hund, der allerede har lært meget

  Vælger du en adopteret hunden Fifi, så får du en hund, der allerede har lært meget. Mange af de hunde, der bliver adopteret, har allerede lært at være alene hjemme, at gå i snor, at være renlig og meget mere.

 • Du redder et hundeliv

  På årlig basis bliver flere tusinde raske hunde aflivet. Grundene til dette dækker bredt, men inden aflivning ender nogle af disse hunde på internater rundt i Danmark, hvor de får en sidste chance for at finde en trofast ejer.

  Ved at adoptere Fifi giver du den en ny chance for at leve et godt liv, og du får en trofast ven for livet.

 • Du støtter en god sag

  Ved at adoptere en hund fra Dyrenes beskyttelse, Dyreværnet eller lignende organisationer støtter du en god sag, og sørger for at andre skønne hunde får en chance for at få et godt liv.

Køn
Hanhund
Alder
8 mdr.