Navn

Basse

Køn

Hanhund

Alder

9 mdr.

Pris

3600.00 kr.

Basse er en anden race. Han er 9 mdr. gammel og søger nyt hjem.

Hvad ender man med at ligne, når ens mor er Schæfer/Golden Retriever/Berner Sennen og far er Siberian Husky/Border Collie?

Så ligner man Basse, for det er lige nøjagtig den vilde blanding han er, og hvor ER han bare smukt faldet ud. Han er svært at få øjnene fra.

Basse er blot 7 måneder gammel, og det er en svær alder, hvor alt kan føles som lidt op ad bakke, men vi er sikre på, at finde hans helt rette match, der er klædt på til opgaven.

Tidligere ejer har nemlig måtte kaste håndklædet i ringen, da Basse er en højenergisk dreng, der kræver RIGTIG meget korrekt stimuli, for at han er i balance og vedblive med at være en god hund på den anden side af teenageårene. 

Basse indtil nu boet i lejlighed og primært været i bur hele tiden. Det er jo naturligvis ikke sådan man skal have hvalp/hund, og han skal derfor nu ud til det stikmodsatte!

Basse har brug for lande i landlige omgivelser, hvor der er højt til loftet, åbne vidder, stor portion tålmod, kærlige rammer og masser af træning, og man kommer ikke sovende til denne opgave. Man skal betragte ham som en hvalp, hvor alt skal trænes forfra, for Basse er hverken renlig eller kan være alene hjemme. 

Han skulle efter sigende være rigtig god i sin omgang med andre hunde, og har man en neutraliseret højenergisk og veltrænet tæve i forvejen, kunne det rette hundematch godt blive en stor hjælp i forhold til arbejdet med Basse, så det kommer vi til at  lægge vægt på. 

Denne meget charmerende fyr er ikke egnet som førstegangshund, og der skal være super god tid og overskud til ham i kommende hjem. Han er god og kærlig i sin grundkerne, men naturligvis på nuværende tidspunkt en usleben diamant, der GLÆDER sig til at havne det helt rette sted, og udvikle sig til universets sødeste, sjoveste og dygtigste hund.

Sådan fungerer ansøgningsprocessen hos Dyreværnet

🐾  Køb hundeprodukter og tilbehør

Adopter hund

Gode grunde til at overveje at adoptere Basse

At bringe hunden Basse ind i dit hjem er mere end bare at udvide familien med en firbenet ven. Det er en beslutning, der kan transformere dit liv på mange positive områder.


 • Du får en hund, der allerede har lært meget

  Vælger du en adopteret hunden Basse, så får du en hund, der allerede har lært meget. Mange af de hunde, der bliver adopteret, har allerede lært at være alene hjemme, at gå i snor, at være renlig og meget mere.

 • Du redder et hundeliv

  På årlig basis bliver flere tusinde raske hunde aflivet. Grundene til dette dækker bredt, men inden aflivning ender nogle af disse hunde på internater rundt i Danmark, hvor de får en sidste chance for at finde en trofast ejer.

  Ved at adoptere Basse giver du den en ny chance for at leve et godt liv, og du får en trofast ven for livet.

 • Du støtter en god sag

  Ved at adoptere en hund fra Dyrenes beskyttelse, Dyreværnet eller lignende organisationer støtter du en god sag, og sørger for at andre skønne hunde får en chance for at få et godt liv.

Køn
Hanhund
Alder
9 mdr.
Pris
3600.00 kr.

💙  Flere hunde klar til adoption