Navn

Lucky

Køn

Hanhund

Alder

4 år

Pris

0 kr.

Lucky er en siberian husky. Han er 4 år gammel og søger nyt hjem.

Lucky har haft hele 6 forskellige hjem. Det vil dermed også sige, at vi nu skal findes hans 7. og sidste(!) hjem. Lucky skal ikke være kastebold længere!

Det er vigtigt!

Lucky leder efter en raceerfarent hjem, som har masser af overskud, kærlighed og træningsplaner klar til en personlighed som ham. Han kan ikke være alene hjemme. Han er ikke god til mindre børn - så er der børn i kommende hjem, skal de være selvkørende og hundevante.

Han går fint i snor, kan med tæver og er meget venlig overfor mennesker.

God til at køre med i bil.

Kan ikke med katte.

🐾  Køb hundeprodukter og tilbehør

Adopter hund

Gode grunde til at overveje at adoptere Lucky

At bringe hunden Lucky ind i dit hjem er mere end bare at udvide familien med en firbenet ven. Det er en beslutning, der kan transformere dit liv på mange positive områder.


 • Du får en hund, der allerede har lært meget

  Vælger du en adopteret hunden Lucky, så får du en hund, der allerede har lært meget. Mange af de hunde, der bliver adopteret, har allerede lært at være alene hjemme, at gå i snor, at være renlig og meget mere.

 • Du redder et hundeliv

  På årlig basis bliver flere tusinde raske hunde aflivet. Grundene til dette dækker bredt, men inden aflivning ender nogle af disse hunde på internater rundt i Danmark, hvor de får en sidste chance for at finde en trofast ejer.

  Ved at adoptere Lucky giver du den en ny chance for at leve et godt liv, og du får en trofast ven for livet.

 • Du støtter en god sag

  Ved at adoptere en hund fra Dyrenes beskyttelse, Dyreværnet eller lignende organisationer støtter du en god sag, og sørger for at andre skønne hunde får en chance for at få et godt liv.

Køn
Hanhund
Alder
4 år