Flatcoated retriever hunde/hvalpe til salg i Danmark 🐕

Hunde og hvalpe til salg i Danmark. Sofa Hund er Danmarks platform for køb og salg af hunde. Find din nye Flatcoated retriever hund her.

Information om Flatcoated retriever

Flatcoated Retrieveren har en slank og atletisk bygning, en skinnende sort eller leverfarvet pels, og et langt hoved med mørke, intelligente øjne, der udstråler racekarakteristika som venlighed og entusiasme.

😊 Temperament:
Flatcoated Retrieveren er kendt for sin venlige og optimistiske natur. Den er ofte meget social og elsker at være en del af familielivet. Denne race er kendt for at bevare sin legesyge adfærd langt op i de voksne år.

📏 Størrelse:
En Flatcoated Retriever er en mellemstor til stor hunderace. Voksne hanner måler typisk 59-61 cm i skulderhøjde, mens tæver er en anelse mindre og måler omkring 56-58 cm.

🦮 Aktivitetsniveau:
Racen har et højt aktivitetsniveau og trives bedst med rigelige mængder af motion og mental stimulering. Den er velegnet til forskellige hundesportsgrene og elsker lange gåture, løb, svømning og apportering.

🐶🪱 Fælder:
Racen fælder moderat. En Flatcoated Retriever kræver regelmæssig børstning for at holde pelsen sund og fri for dødt hår og for at reducere mængden af hår i hjemmet.

👶🐾 Børnevenlig:
Flatcoated Retrieveren er generelt meget børnevenlig og kan være en fremragende familiehund. Den er tålmodig og mild, men på grund af sin størrelse og energi, skal interaktioner med små børn altid overvåges.

  • Der er desværre ikke fundet nogen annoncer i denne kategori.