Navn

Frans

Køn

Hanhund

Alder

5½ år

Pris

0 kr.

Frans er en anden race. Han er 5½ år gammel og søger nyt hjem.

Hvis man har kendskab til gravhunde, så behøver vi ikke at fortælle, at Frans er en fyr med STOR personlighed med en "her kommer jeg"-attitude. Han elsker at være i centrum, for det har han været vant til hos tidligere ejere. Ejere, der desværre måtte indse, at de var blevet for gammel til at imødekomme Frans behov.

Frans møder mennesker med stor entusiasme, glæde og gøen. Man skal da være helt sikker på, at man har set og hørt ham. Små børn og Frans er ikke anbefalelsesværdigt, men større, hundevante børn kunne nok godt fungere. Frans er typen, der gerne vil være i centrum, så det skal der være plads til i kommende hjem.

Det er ikke meget Charmetrolden her har været sammen med andre hunde. Tidligere ejer fortæller, at ikke er blevet socialiseret meget på den konto, men på ture møder han andre hunde forholdsvist pænt og virker nysgerrig og glad. Katte er dog en helt anden sag, og han siger pænt nej tak til dem.

Frans har levet det forkælede liv og er vant til at sove med både i sofa og seng. Han er kræsen, og har nok også været for forkælet med menneskemad, men det må vi understrege ikke er godt for ham. På det punkt skal man nok forvente en lille sød kamp om at overbevise ham om, at kvalitetsfoder er den rette vej frem.

Der er taget røntgen af hans ryg og hofter, der ser fine ud. Der er naturligvis lidt alderssvarende forandringer, men ikke noget, man ikke ville forvente, og netop derfor er det også så vigtigt, at han fodres korrekt gerne med ledstøttende kosttilskud, så han får alt det, hans krop og knogler har brug for.

Frans er FULD af liv og bliver verdens sjoveste lille mand at få ind i familien, med de små særheder gravhunde nu engang kan komme med. Vi ønsker aktive ansøgere, der personligt har ejet gravhunde før, og vi tænker Frans kommer til at give genlyd i hele gravhunde-verdenen og finder sit perfekte match med et fingerknips. <3

🐾  Køb hundeprodukter og tilbehør

Adopter hund

Gode grunde til at overveje at adoptere Frans

At bringe hunden Frans ind i dit hjem er mere end bare at udvide familien med en firbenet ven. Det er en beslutning, der kan transformere dit liv på mange positive områder.


 • Du får en hund, der allerede har lært meget

  Vælger du en adopteret hunden Frans, så får du en hund, der allerede har lært meget. Mange af de hunde, der bliver adopteret, har allerede lært at være alene hjemme, at gå i snor, at være renlig og meget mere.

 • Du redder et hundeliv

  På årlig basis bliver flere tusinde raske hunde aflivet. Grundene til dette dækker bredt, men inden aflivning ender nogle af disse hunde på internater rundt i Danmark, hvor de får en sidste chance for at finde en trofast ejer.

  Ved at adoptere Frans giver du den en ny chance for at leve et godt liv, og du får en trofast ven for livet.

 • Du støtter en god sag

  Ved at adoptere en hund fra Dyrenes beskyttelse, Dyreværnet eller lignende organisationer støtter du en god sag, og sørger for at andre skønne hunde får en chance for at få et godt liv.

Køn
Hanhund
Alder
5½ år