Navn

Stella

Køn

Hunhund

Alder

5 år 9 md

Pris

0 kr.

Stella er en anden race. Hun er 5 år 9 md gammel og søger nyt hjem.

Stella synes livet er en fest og hun vil gerne invitere dig med.

Stella er en glad og sprudlende hund der elsker samvær med sin ejer, om det er gåture, leg eller hygge.

Hun har været elsket hvor hun kommer fra, men grundet personlige omstændigheder var det ikke muligt at beholde Stella længere.

Stella vil gerne med i bilen og ud på nye eventyr, hun kan selv hoppe ind og ud. Hun har ikke lært at gå pænt i snor så hun trækker i snoren. Stella hilser på fremmede med begejstring og kan virke voldsom, hvorfor vi vurderer at evt. børn i nyt hjem skal være +12 år og hundevante.

Stella viser ikke den store interesse i andre hunde og siger pænt fra hvis den anden hund er for pågående, hun skal derfor ud som enehund men kan formodentlig få glæde af en gå turs kammerat hvis det er det rette match.

Stella kan ikke bo med kat eller andre smådyr.

Hun har været vant til at være alene hjemme en almindelig arbejdsdag, dette skal dog trænes op på ny når hun er faldet godt til i nyt hjem.

🐾  Køb hundeprodukter og tilbehør

Adopter hund

Gode grunde til at overveje at adoptere Stella

At bringe hunden Stella ind i dit hjem er mere end bare at udvide familien med en firbenet ven. Det er en beslutning, der kan transformere dit liv på mange positive områder.


 • Du får en hund, der allerede har lært meget

  Vælger du en adopteret hunden Stella, så får du en hund, der allerede har lært meget. Mange af de hunde, der bliver adopteret, har allerede lært at være alene hjemme, at gå i snor, at være renlig og meget mere.

 • Du redder et hundeliv

  På årlig basis bliver flere tusinde raske hunde aflivet. Grundene til dette dækker bredt, men inden aflivning ender nogle af disse hunde på internater rundt i Danmark, hvor de får en sidste chance for at finde en trofast ejer.

  Ved at adoptere Stella giver du den en ny chance for at leve et godt liv, og du får en trofast ven for livet.

 • Du støtter en god sag

  Ved at adoptere en hund fra Dyrenes beskyttelse, Dyreværnet eller lignende organisationer støtter du en god sag, og sørger for at andre skønne hunde får en chance for at få et godt liv.

Køn
Hunhund
Alder
5 år 9 md