Navn

Solveig

Køn

Hunhund

Alder

6 år 1

Pris

0 kr.

Solveig er en anden race. Hun er 6 år 1 gammel og søger nyt hjem.

Her er Solveig - som vi har kaldt hende. For vi kender faktisk ikke hverken hendes navn, alder eller race. Men en ting er helt sikkert – Solveig er absolut SKØN! Hun er glad, nysgerrig og tager alt hvad vi præsenterer hende for i stiv pote. Solveig er fundet herreløs, hun har været fremlyst, men ingen har meldt sig som ejer, men der er ingen tvivl om at Solveig engang har været elsket, da hun er meget tillidsfuld. På tur passere hun andre hunde uden interesse i dem. Hun kører glad med i bilen og går turen til stranden, svømmer hun mere end hun går. Solveig har været igennem det helt store dyrlægetjek og er vurderet til at være 6 år gammel. Hun er noget slædehundeblanding, sandsynligvis med Alaskan Malemut. Nyt hjem må være i hus med have, og åben for hvad end der må dukke op af Pandoras æske når hun er faldet til. Det betyder også et hjem uden andre dyr og små børn, og uden bagkant på alene hjemme træning. Solveig vejer 38 kg. og skal tabe sig lidt.

🐾  Køb hundeprodukter og tilbehør

Adopter hund

Gode grunde til at overveje at adoptere Solveig

At bringe hunden Solveig ind i dit hjem er mere end bare at udvide familien med en firbenet ven. Det er en beslutning, der kan transformere dit liv på mange positive områder.


 • Du får en hund, der allerede har lært meget

  Vælger du en adopteret hunden Solveig, så får du en hund, der allerede har lært meget. Mange af de hunde, der bliver adopteret, har allerede lært at være alene hjemme, at gå i snor, at være renlig og meget mere.

 • Du redder et hundeliv

  På årlig basis bliver flere tusinde raske hunde aflivet. Grundene til dette dækker bredt, men inden aflivning ender nogle af disse hunde på internater rundt i Danmark, hvor de får en sidste chance for at finde en trofast ejer.

  Ved at adoptere Solveig giver du den en ny chance for at leve et godt liv, og du får en trofast ven for livet.

 • Du støtter en god sag

  Ved at adoptere en hund fra Dyrenes beskyttelse, Dyreværnet eller lignende organisationer støtter du en god sag, og sørger for at andre skønne hunde får en chance for at få et godt liv.

Køn
Hunhund
Alder
6 år 1