Navn

Rufus

Køn

Hanhund

Alder

10 mdr.

Pris

0 kr.

Rufus er en anden race. Han er 10 mdr. gammel og søger nyt hjem.

Bragende separationsangst hos Rufus har gjort, at hans tidligere ejere med knuste hjerter måtte erkende, at hverdagen ikke kunne hænge sammen med en hund med den "diagnose". Tidligere ejer var dybt afhængige af alt for mange mennesker, til at passe sødeste Rufus på daglig basis, og det var ikke holdbart i længden for nogen parter.

På alle andre punkter er Rufus ellers drømmehunden for en aktiv ejer, der kan tilbyde nul alene-tid. Rufus er ovenud lykkelig i samspil med andre legeglade og energiske hunde, så det kunne meget vel være en hjælp for ham, hvis der er en han eller neutraliseret tæve i kommende hjem i forvejen med den rette energi og i den yngre ende af aldersskalaen.

Rufus er til gengæld ikke begejstret for børn og kan ikke helt rumme deres energi, og reagerer ængsteligt og negativt på dem. Han stresser op og kan ikke være i det. Teenagere er ikke noget problem, men er der yngre børn i hjemmet, så er Rufus ikke et match til familien. Han søger derfor nye ejere, hvor børn er et overstået kapitel.

Han elsker ALLE voksne, og har været vant til at være både i hundebørnehave og passet af forskellige qua hans alene-udfordring, så overfor voksne er han ubetinget glad og åben.

Noget af det bedste Rufus ved er at få lov at bruge hovedet og næsen, og det kan ny ejer med stor fordel udnytte og fortsætte med med diverse trænings-modeller, så han får dækket det behov. Han er en ung, glad fyr med masser af god energi, der skal bruges til noget fornuftigt, så udover de lange ture, som han elsker og sagtens kan holde til, så skal han også have en del hjernegymnastik.

Hvis man kan tilbyde Rufus det ultimative drømmeliv, så er det bare med at melde sin interesse, så vi kan få en yderligere snak.

🐾  Køb hundeprodukter og tilbehør

Adopter hund

Gode grunde til at overveje at adoptere Rufus

At bringe hunden Rufus ind i dit hjem er mere end bare at udvide familien med en firbenet ven. Det er en beslutning, der kan transformere dit liv på mange positive områder.


 • Du får en hund, der allerede har lært meget

  Vælger du en adopteret hunden Rufus, så får du en hund, der allerede har lært meget. Mange af de hunde, der bliver adopteret, har allerede lært at være alene hjemme, at gå i snor, at være renlig og meget mere.

 • Du redder et hundeliv

  På årlig basis bliver flere tusinde raske hunde aflivet. Grundene til dette dækker bredt, men inden aflivning ender nogle af disse hunde på internater rundt i Danmark, hvor de får en sidste chance for at finde en trofast ejer.

  Ved at adoptere Rufus giver du den en ny chance for at leve et godt liv, og du får en trofast ven for livet.

 • Du støtter en god sag

  Ved at adoptere en hund fra Dyrenes beskyttelse, Dyreværnet eller lignende organisationer støtter du en god sag, og sørger for at andre skønne hunde får en chance for at få et godt liv.

Køn
Hanhund
Alder
10 mdr.