Navn

Ragner

Køn

Hanhund

Alder

11 uge

Pris

0 kr.

Ragner er en anden race. Han er 11 uge gammel og søger nyt hjem.

Mød Ragner!

Er du til hvalpe som vokser i vejret? Så er Ragner lige noget for dig/jer.

Så hold nu fast, for hvad er Ragner egentlig? Ragner er, hvad vi kalder en god ”cocktail” nemlig en mix af Rottweiler/Cane Corso og Presa Canario på 10 uger.

Ragner er lidt den mere selvstændige fyr, som ELSKER at undersøge alting, hvor end man bringer ham. Dog kan han også godt lide at putte sig til en, når hans krop bliver træt.

Udover hans nysgerrig sind så ELSKER han mad. Aktivering af fodring hos Ragner er hans bedste tidspunkt. Han elsker at bruge sin lille næse og hjerne til at snuse frem til de lækre sager.

Ragner er kommet ind sammen med sin makker Dozer, dog skal disse 2 ikke ud sammen da de begge er 2 meget krævende hunde og vil få det bedst i hvert deres hjem.

Ragner skal ud i til en person/familie der har racekendskab, da han er en mix af nogle krævende hunderacer og vil kræve en masse træning, aktivering og berigelse igennem sin opvækst og fulde alder.

OBS: Dozer og Ragner er desværre 2 hvalpe som har bøvlet med underbid og dermed vil skulle have endnu en operation når de rammer ca. 1 års alderen. Denne operation vil blive ”varetaget” igennem os hos Dyrenes Beskyttelse og dermed ikke en yderlig udgift for ny ejer.

Ønsker du/I at komme i betragning for adoption af Dozer. SKAL der sendes en mail, med nedenstående spørgsmål besvaret og gerne ekstra inputs, hvis du/I har noget at tilføje.

Spørgsmål til besvarelse:

Familie/Alene/Alder:
Børn eller børn i omgangskreds:
Lejlighed/hus:
Erfaring (race, træning, omplaceringshund):
Andre dyr i hjemmet? hvis ja hvilke:
Hvor længe skal hunden være alene en almindelig hverdag?:
Hvad kan I tilbyde for at aktivere hunden?:
Hvornår vil I være klar til overdragelse?:
Hvorfor er I det rette hjem?:

🐾  Køb hundeprodukter og tilbehør

Adopter hund

Gode grunde til at overveje at adoptere Ragner

At bringe hunden Ragner ind i dit hjem er mere end bare at udvide familien med en firbenet ven. Det er en beslutning, der kan transformere dit liv på mange positive områder.


 • Du får en hund, der allerede har lært meget

  Vælger du en adopteret hunden Ragner, så får du en hund, der allerede har lært meget. Mange af de hunde, der bliver adopteret, har allerede lært at være alene hjemme, at gå i snor, at være renlig og meget mere.

 • Du redder et hundeliv

  På årlig basis bliver flere tusinde raske hunde aflivet. Grundene til dette dækker bredt, men inden aflivning ender nogle af disse hunde på internater rundt i Danmark, hvor de får en sidste chance for at finde en trofast ejer.

  Ved at adoptere Ragner giver du den en ny chance for at leve et godt liv, og du får en trofast ven for livet.

 • Du støtter en god sag

  Ved at adoptere en hund fra Dyrenes beskyttelse, Dyreværnet eller lignende organisationer støtter du en god sag, og sørger for at andre skønne hunde får en chance for at få et godt liv.

Køn
Hanhund
Alder
11 uge