Navn

Pingo

Køn

Hanhund

Alder

3 år 1

Pris

0 kr.

Pingo er en anden race. Han er 3 år 1 gammel og søger nyt hjem.

Søde store kærlige Pingo – en knap 4-årig gadehund importeret fra Portugal på 34 kg…. og han har lige et par kilo for meget, som vi ønsker at nyt hjem skal hjælpe ham med at tabe, så han kan komme i form og leve maaaange år endnu<3 Det er begrænset hvor meget vi ved om Pingo, men vi kan ikke undgå at lægge mærke til hvor kærlig og social han er, når han lige har fået lov at se folk an. Han nyder at være med og bruge tid med sit menneske uanset om det vil være lange ture i skoven eller det er en middagslur i sofaen. Pingo er vant til at omgås andre hunde og har også tidligere boet med en anden sød tæve, hvilket vi tænker er en mulighed igen hvis der er anden hund i Pingos nye hjem. Da vi ikke ved hvordan Pingo har det med at være alene hjemme, må der være god tid til lære ham det når han er faldet til, samt skal alene tid være begrænset. Hjemmet må være i hus med have, da han nyder at have græs under poterne.
Synes du at Pingo er for skøn og måske lige den hund du går og søger, så ring til os for et telefon interview på .
Læs i linket her, hvordan processen foregår: /

🐾  Køb hundeprodukter og tilbehør

Adopter hund

Gode grunde til at overveje at adoptere Pingo

At bringe hunden Pingo ind i dit hjem er mere end bare at udvide familien med en firbenet ven. Det er en beslutning, der kan transformere dit liv på mange positive områder.


 • Du får en hund, der allerede har lært meget

  Vælger du en adopteret hunden Pingo, så får du en hund, der allerede har lært meget. Mange af de hunde, der bliver adopteret, har allerede lært at være alene hjemme, at gå i snor, at være renlig og meget mere.

 • Du redder et hundeliv

  På årlig basis bliver flere tusinde raske hunde aflivet. Grundene til dette dækker bredt, men inden aflivning ender nogle af disse hunde på internater rundt i Danmark, hvor de får en sidste chance for at finde en trofast ejer.

  Ved at adoptere Pingo giver du den en ny chance for at leve et godt liv, og du får en trofast ven for livet.

 • Du støtter en god sag

  Ved at adoptere en hund fra Dyrenes beskyttelse, Dyreværnet eller lignende organisationer støtter du en god sag, og sørger for at andre skønne hunde får en chance for at få et godt liv.

Køn
Hanhund
Alder
3 år 1