Navn

Nala

Køn

Hunhund

Alder

2 år 6 md

Pris

0 kr.

Nala er en anden race. Hun er 2 år 6 md gammel og søger nyt hjem.

Mød Nala

Nala er en dejlig schæfer i sin unge alder. Hun kom desværre til internatet da tidligere ejer ikke kunne varetage hende, Hun har haft en mildere "turbulens" fortid i sin unge alder og dermed har hun også lidt i bagagen med sig.

Dog er hun super glad, lydig og vil rigtig gerne dem/den som tager sig tid med hende.
Vores erfaring med Nala er så snart hun kommer på "tur" enten i skoven eller lign. Så kommer det bedste frem i hende. Generalt elsker Nala at være med i hverdagen, om det så betyder træning, køretur, skovtur eller lign. så er hun din "partner in crime"

Hun er i sine fineste år og dermed har brug for et nyt hjem hun kan kalde for sit, resten af hendes mange hunde år.

Hun søger et hjem hvor hun kan få udnyttet sin energiske energi samt få en masse træning, stimulering og gode gåture.

Nala er ikke så god med andre hunde og har dermed brug for træning i dette sammenhæng.

Det ville være idealt at hun får et hjem, hvor man kan rumme hende samt har racekendskab indenfor schæfer hunde, eller andre omplaceringshunde, med noget i bagagen.

Nala vil egne sig til en familie uden små børn og andre dyr, og gerne en familie/par eller enkelt person som ønsker sig en aktiv trænings makker.

🐾  Køb hundeprodukter og tilbehør

Adopter hund

Gode grunde til at overveje at adoptere Nala

At bringe hunden Nala ind i dit hjem er mere end bare at udvide familien med en firbenet ven. Det er en beslutning, der kan transformere dit liv på mange positive områder.


 • Du får en hund, der allerede har lært meget

  Vælger du en adopteret hunden Nala, så får du en hund, der allerede har lært meget. Mange af de hunde, der bliver adopteret, har allerede lært at være alene hjemme, at gå i snor, at være renlig og meget mere.

 • Du redder et hundeliv

  På årlig basis bliver flere tusinde raske hunde aflivet. Grundene til dette dækker bredt, men inden aflivning ender nogle af disse hunde på internater rundt i Danmark, hvor de får en sidste chance for at finde en trofast ejer.

  Ved at adoptere Nala giver du den en ny chance for at leve et godt liv, og du får en trofast ven for livet.

 • Du støtter en god sag

  Ved at adoptere en hund fra Dyrenes beskyttelse, Dyreværnet eller lignende organisationer støtter du en god sag, og sørger for at andre skønne hunde får en chance for at få et godt liv.

Køn
Hunhund
Alder
2 år 6 md