Navn

Marley

Køn

Hanhund

Alder

11 mdr.

Pris

0 kr.

Marley er en anden race. Han er 11 mdr. gammel og søger nyt hjem.

Marley er en hvalp efter mor Mynte, som vi tilbage i juni sidste år fandt en fantastisk familie til. Der var lagt op til det helt store eventyr med et aktivt og oplevelsesrigt liv i landlige omgivelser, hvor Marley lige præcis var den brik i puslespillet, der manglede.

I mange måneder var det også for alle parter drømmen, der blev udlevet, med den lille skønling i familien, men som Marley voksede og nærmede sig den kønsmodne lømmelalder, kom der ulykkeligvis skår i glæden.

Marley udviklede en uheldig adfærd med at stresse op og bide, når han blev frustreret, fik for mange indtryk på én gang og på den måde blev overstimuleret. Han blev svær at aflede og da der samtidig var små børn i familien oven i hatten, så turde de ikke fortsætte samlivet med Marley.

Derfor er det på mest triste baggrund, at vi er nødt til at finde en ny familie til Marley, som er meget erfarne og kyndige ud i at håndtere en sensitiv hund, hvor grænsen mellem korrekt og forkert aktivering/stimuli er utroligt hårfin.

For lidt er ikke godt, og for meget er heller ikke godt, så med Marley skal der virkelig tænkes over, hvad han skal tilbydes, for at finde den for ham nødvendige balance.

Han er en aktiv hund, men krøllen er, at han samtidig har brug for at lære ro, så mentale aktiviteter såsom Nosework og sportræning, der udfordrer hans hjerne er bedre end holdtræning og andre hektiske aktiviteter, der kører ham op i et leje, hvor han ikke kan finde ned igen.

Marley kan ikke rumme at forholde sig til ret meget ad gangen. Han bliver urolig ved store åbne områder. Han stresser op i leg og på ture i hundeskov, hvilket han IKKE er klædt på til endnu. Hans nye ejer skal derfor kunne afkode Marley og hjælpe ham med til ikke at nå det tynde luftlag, hvor han ikke kan ”nås”. <3

Når alt ovenstående er sagt, så er det også vigtigt at pointere, at Marley jo OGSÅ verdens bedste, sødeste og kærligste dreng… når man kan tilbyde ham rammer, der imødekommer hans behov til punkt og prikke.

Han er ikke egnet som førstegangshund, og vi ønsker ansøgere, der har erfaring med netop at finde den helt korrekte formel til en hund med Marleys personlighed, så man udvinder ALT det gode og fantastiske, han også indeholder, når han ikke stresser. Der er SÅ meget godt at hente i ham i den rette konstellation, det er vi ikke et sekund i tvivl om.

Hans kommende hjem er roligt og børnefrit. Der kunne sagtens med fordel være en velafbalanceret, aktiv hund i forvejen (Han eller neutraliseret tæve), samt minimal alenetid, da han ikke er verdensmester i alene-disciplinen endnu, og her i vores varetægt er han super godt med andre hunde, han er blevet præsenteret for enkeltvis. Den rette hund i kommende hjem ville kunne være en god hjælp og støtte for Marley.

Med Marley skal man være obs på genetisk dværgvækst (SD2) kan være en sandsynlighed. Dette er ej testet med gentest, da det forekommer rent kosmetisk.

Hvis man ønsker flere informationer om Marley, så mød endelig op i Dyreværnets åbningstid og få en mere uddybende snak om denne lille prins.

Marley har gyldigt pas.

🐾  Køb hundeprodukter og tilbehør

Adopter hund

Gode grunde til at overveje at adoptere Marley

At bringe hunden Marley ind i dit hjem er mere end bare at udvide familien med en firbenet ven. Det er en beslutning, der kan transformere dit liv på mange positive områder.


 • Du får en hund, der allerede har lært meget

  Vælger du en adopteret hunden Marley, så får du en hund, der allerede har lært meget. Mange af de hunde, der bliver adopteret, har allerede lært at være alene hjemme, at gå i snor, at være renlig og meget mere.

 • Du redder et hundeliv

  På årlig basis bliver flere tusinde raske hunde aflivet. Grundene til dette dækker bredt, men inden aflivning ender nogle af disse hunde på internater rundt i Danmark, hvor de får en sidste chance for at finde en trofast ejer.

  Ved at adoptere Marley giver du den en ny chance for at leve et godt liv, og du får en trofast ven for livet.

 • Du støtter en god sag

  Ved at adoptere en hund fra Dyrenes beskyttelse, Dyreværnet eller lignende organisationer støtter du en god sag, og sørger for at andre skønne hunde får en chance for at få et godt liv.

Køn
Hanhund
Alder
11 mdr.