Navn

Lian

Køn

Hanhund

Alder

6 år 5 md

Pris

0 kr.

Lian er en anden race. Han er 6 år 5 md gammel og søger nyt hjem.

Mød Lian

Lian er en dejlig Australsk Shepherd. Glad på livet og glad for opmærksomhed. Han er desværre kommet til internatet med en lidt turbulens start på "livet" på trods af hans "ældre" alder af 6år 5mdr.

Med det sagt så er Lian en dejlig aktiv hund. Han er super kærlig og søger sit forevige hjem, der kan give ham tryghed, kærlighed, træning og masser af hygge.

Lian er en hund som kræver racekendskab og et hjem med rolige omgivelser og god plads.

Han er en super kærlig hund der kan med alle han møder, Lidt nervøs i starten og kan gø lidt nervøst i starten. Elsker at blive nusset og kan slet ikke få nok.

Lyder Lian som noget for dig, så giv os et kald eller send en mail med info på hvad du kan tilbyde ham.

Det er ikke muligt at besøge vores hunde uden forudgående invitation, da vi gerne vil holde hundeafdelingen så rolig som muligt. Er hunden et godt match for dig? Ring ind og få foretaget et telefoninterview eller send en detaljeret mail, hvor du beskriver, hvad du kan tilbyde hunden. Vores hundeteam gennemgår alle ansøgninger og inviterer det bedste match ind til et møde med mulighed for adoption.

🐾  Køb hundeprodukter og tilbehør

Adopter hund

Gode grunde til at overveje at adoptere Lian

At bringe hunden Lian ind i dit hjem er mere end bare at udvide familien med en firbenet ven. Det er en beslutning, der kan transformere dit liv på mange positive områder.


 • Du får en hund, der allerede har lært meget

  Vælger du en adopteret hunden Lian, så får du en hund, der allerede har lært meget. Mange af de hunde, der bliver adopteret, har allerede lært at være alene hjemme, at gå i snor, at være renlig og meget mere.

 • Du redder et hundeliv

  På årlig basis bliver flere tusinde raske hunde aflivet. Grundene til dette dækker bredt, men inden aflivning ender nogle af disse hunde på internater rundt i Danmark, hvor de får en sidste chance for at finde en trofast ejer.

  Ved at adoptere Lian giver du den en ny chance for at leve et godt liv, og du får en trofast ven for livet.

 • Du støtter en god sag

  Ved at adoptere en hund fra Dyrenes beskyttelse, Dyreværnet eller lignende organisationer støtter du en god sag, og sørger for at andre skønne hunde får en chance for at få et godt liv.

Køn
Hanhund
Alder
6 år 5 md