Navn

Lasse

Køn

Hanhund

Alder

3½ år

Pris

0 kr.

Lasse er en labrador retriever. Han er 3½ år gammel og søger nyt hjem.

Vi er ved at flyde over af kærlighed til Lasse her og hans veninde, Tilde, den sødeste boxer-pige i mands minde, da det bare er så hjerteskærende, at de to ikke kunne blive hos tidligere familie.

Man fornemmer allerede ved allerførste øjekast, at de her to er blevet overøst med kærlighed hvert eneste sekund i hele deres levetid, og i den ideelle og perfekte verden, ville det være intet mindre end fantastisk, hvis de kunne fortsætte deres liv sammen.

Vi ved dog godt, at det nok bliver en umulig opgave, så vi er helt klar på at finde deres individuelle perfekte matches, men er man interesseret i begge helt igennem vidunderlige hunde, med de dejligste personligheder og sind, så skal man ENDELIG sige til.

Lasse har taget os alle med storm, og han møder alt og alle med største begejstring. Han er meget energisk og har brug for en aktiv familie, der har en masse gode træningsplaner i vente til ham, da han har en del krudt, der skal brændes af på daglig basis. Det kan gåture alene ikke "kurere", så han skal tilbydes noget ekstra, for at forblive velstimuleret.

Han er utroligt legeglad og møder alle hunde, store som små, med største fornøjelse, og især hvis de har samme legelyst som ham. Han har også tidligere boet med kat uden problemer, men skælder ud på katte, der ikke hører til husstanden.

Lasse og Tilde har boet på landet med oceaner af plads indtil nu. De skal fortsat ud til hus og have, væk fra det mest pulserende byliv. Lejlighed og byliv er ikke noget for dem.

Hvis Tilde og Lasse ikke kan komme ud sammen, så kommer vi til at gå videre med ansøgere, der har en glad og energisk hanhund eller steriliseret tæve i forvejen.

Lasse er IKKE kastreret.

🐾  Køb hundeprodukter og tilbehør

Adopter hund

Gode grunde til at overveje at adoptere Lasse

At bringe hunden Lasse ind i dit hjem er mere end bare at udvide familien med en firbenet ven. Det er en beslutning, der kan transformere dit liv på mange positive områder.


 • Du får en hund, der allerede har lært meget

  Vælger du en adopteret hunden Lasse, så får du en hund, der allerede har lært meget. Mange af de hunde, der bliver adopteret, har allerede lært at være alene hjemme, at gå i snor, at være renlig og meget mere.

 • Du redder et hundeliv

  På årlig basis bliver flere tusinde raske hunde aflivet. Grundene til dette dækker bredt, men inden aflivning ender nogle af disse hunde på internater rundt i Danmark, hvor de får en sidste chance for at finde en trofast ejer.

  Ved at adoptere Lasse giver du den en ny chance for at leve et godt liv, og du får en trofast ven for livet.

 • Du støtter en god sag

  Ved at adoptere en hund fra Dyrenes beskyttelse, Dyreværnet eller lignende organisationer støtter du en god sag, og sørger for at andre skønne hunde får en chance for at få et godt liv.

Køn
Hanhund
Alder
3½ år

💙  Flere hunde klar til adoption