Navn

Knut

Køn

Hanhund

Alder

9 mdr.

Pris

0 kr.

Knut er en anden race. Han er 9 mdr. gammel og søger nyt hjem.

Vores udrykningsteam har været omkring en sag med dansk svenske gårdhunde. Intentionerne med hundene har uden tvivl været de bedste, men der har desværre ikke været helt styr på løbetider og hanhundene i familien.

Derfor har vi fået overdraget det seneste hovsa-kuld, der blev lavet i tidligere hjem, hvoraf en af hvalpene, Gitte, desværre er højdrægtig og sendt i kærlig pleje for at føde sine hvalpe.

Knut er eneste han, og han er fuldstændig lige så overvældet og forsigtig, som sine søstre. Han har muligvis aldrig oplevet noget særligt i sine første måneder, og han har svært ved at rumme den store verden derude.

Han kræver en helt særlig ny ejer, der med stor forståelse for hans baggrund og med lige så store portioner tålmod, kærlighed og omsorg, kan vise ham, at livet er skønt og verden slet ikke er så farlig.

Han er ikke egnet i en familie med børn, selvom han er en mild dreng, men han er desværre panisk overfor alt nyt (og støj). Han har brug for at der er en sød, mild og kærlig neutraliseret tæve i hans kommende hjem, der kan hjælpe ham og være en god støtte for ham.

Vi oplever også at han går i panik, når man går fra ham, og hans kommende ejer skal derfor have al den tid i verden, det kræver, for at kunne køre ham langsomt ind i en ny tilværelse helt på Knuts præmisser.

🐾  Køb hundeprodukter og tilbehør

Adopter hund

Gode grunde til at overveje at adoptere Knut

At bringe hunden Knut ind i dit hjem er mere end bare at udvide familien med en firbenet ven. Det er en beslutning, der kan transformere dit liv på mange positive områder.


 • Du får en hund, der allerede har lært meget

  Vælger du en adopteret hunden Knut, så får du en hund, der allerede har lært meget. Mange af de hunde, der bliver adopteret, har allerede lært at være alene hjemme, at gå i snor, at være renlig og meget mere.

 • Du redder et hundeliv

  På årlig basis bliver flere tusinde raske hunde aflivet. Grundene til dette dækker bredt, men inden aflivning ender nogle af disse hunde på internater rundt i Danmark, hvor de får en sidste chance for at finde en trofast ejer.

  Ved at adoptere Knut giver du den en ny chance for at leve et godt liv, og du får en trofast ven for livet.

 • Du støtter en god sag

  Ved at adoptere en hund fra Dyrenes beskyttelse, Dyreværnet eller lignende organisationer støtter du en god sag, og sørger for at andre skønne hunde får en chance for at få et godt liv.

Køn
Hanhund
Alder
9 mdr.