Navn

Kenzo

Køn

Hanhund

Alder

1 år 3 mdr.

Pris

0 kr.

Kenzo er en dogue de bordeaux. Han er 1 år 3 mdr. gammel og søger nyt hjem.

For at komme i betragtning til Kenzo, ønsker vi udelukkende ansøgere, der personligt har ejet Dogue De Bordeaux eller lignende store molos-racer før.

Af personlige årsager måtte tidligere ejer give afkald på et langt og lykkeligt liv sammen med Kenzo, og det vil være desværre så blive Kenzos tredje hjem, men vi skal naturligvis sørge for, at det bliver hans sidste.

Kenzo kommer med en række ukendte faktorer, da det ikke har været muligt at få særligt mange informationer om ham, men han skulle være en mild og blød kæmpe, hvilket også er det vi observerer her hos os.

Men om han kan være alene hjemme, om han ville kunne fungere i et hjem med børn og så videre, det vides ikke med sikkerhed, så vi kommer til at helgardere os på den front.

Vi vil naturligvis opdatere hans tekst her, efterhånden som vi lærer ham bedre at kende.

🐾  Køb hundeprodukter og tilbehør

Adopter hund

Gode grunde til at overveje at adoptere Kenzo

At bringe hunden Kenzo ind i dit hjem er mere end bare at udvide familien med en firbenet ven. Det er en beslutning, der kan transformere dit liv på mange positive områder.


 • Du får en hund, der allerede har lært meget

  Vælger du en adopteret hunden Kenzo, så får du en hund, der allerede har lært meget. Mange af de hunde, der bliver adopteret, har allerede lært at være alene hjemme, at gå i snor, at være renlig og meget mere.

 • Du redder et hundeliv

  På årlig basis bliver flere tusinde raske hunde aflivet. Grundene til dette dækker bredt, men inden aflivning ender nogle af disse hunde på internater rundt i Danmark, hvor de får en sidste chance for at finde en trofast ejer.

  Ved at adoptere Kenzo giver du den en ny chance for at leve et godt liv, og du får en trofast ven for livet.

 • Du støtter en god sag

  Ved at adoptere en hund fra Dyrenes beskyttelse, Dyreværnet eller lignende organisationer støtter du en god sag, og sørger for at andre skønne hunde får en chance for at få et godt liv.

Køn
Hanhund
Alder
1 år 3 mdr.