Navn

Kenya

Køn

Hanhund

Alder

2 år

Pris

0 kr.

Kenya er en anden race. Han er 2 år gammel og søger nyt hjem.

Selvom Kenya har været tidligere families guldklump, så måtte de komme til den barske erkendelse, at Kenyas behov ikke kunne imødekommes til fulde i de rammer, hun blev tilbudt der.

Kenya har både en lydsensitiv og energisk personlighed, og i et miljø med børn kombineret med for få timer i døgnet til korrekt aktivering af Kenya, havde de en oplevelse af en Kenya i høj stress-tilstand. Det er dermed med største kærlighed til Kenya, at hun skal have muligheden for at lande i omgivelser, der er fuldstændig skræddersyet til hende.

Kenya er ikke et match i en familie med børn, men til gengæld har hun i tidligere hjem været ovenud lykkelig for tilstedeværelsen af både katte, kaniner og familiens andre hunde. Det er derfor tidligere ejers vurdering, at Kenya vil trives bedst i et hjem, hvor der er en højaktiv tæve eller kastreret hanhund i forvejen, som allerede har en hverdag fyldt med målrettet stimuli, så energien bliver brugt til noget godt. Kenya kan ikke være alene hjemme uden hundeselskab.

Kenyas lydsensitive side fordrer, at hun skal bo i et roligt miljø, der kan tilbyde ro hjemme og masser af gode oplevelser og aktiviteter ude. Hun er en umådeligt kvik hun og ELSKER træning. Man ville kunne komme langt med hende både i agility-regi eller Nosework.

Vi ønsker ansøgere, der med stor fordel allerede har en spidshund i forvejen og kan præsentere et liv med hundene i fokus, uden børn under 15 år, væk fra byliv og trafik samt fornuftige træningsplaner til denne lille energibombe. Hun vil SÅ gerne arbejde og bruge sit hoved.

Vi VED, at Kenyas perfekte match er derude et sted!

🐾  Køb hundeprodukter og tilbehør

Adopter hund

Gode grunde til at overveje at adoptere Kenya

At bringe hunden Kenya ind i dit hjem er mere end bare at udvide familien med en firbenet ven. Det er en beslutning, der kan transformere dit liv på mange positive områder.


 • Du får en hund, der allerede har lært meget

  Vælger du en adopteret hunden Kenya, så får du en hund, der allerede har lært meget. Mange af de hunde, der bliver adopteret, har allerede lært at være alene hjemme, at gå i snor, at være renlig og meget mere.

 • Du redder et hundeliv

  På årlig basis bliver flere tusinde raske hunde aflivet. Grundene til dette dækker bredt, men inden aflivning ender nogle af disse hunde på internater rundt i Danmark, hvor de får en sidste chance for at finde en trofast ejer.

  Ved at adoptere Kenya giver du den en ny chance for at leve et godt liv, og du får en trofast ven for livet.

 • Du støtter en god sag

  Ved at adoptere en hund fra Dyrenes beskyttelse, Dyreværnet eller lignende organisationer støtter du en god sag, og sørger for at andre skønne hunde får en chance for at få et godt liv.

Køn
Hanhund
Alder
2 år