Navn

Fanta

Køn

Hanhund

Alder

1½ år

Pris

3600 kr.

Fanta er en anden race. Han er 1½ år gammel og søger nyt hjem.

Fanta har desværre på ulykkeligste vis mistet sin ejer, og da ingen pårørende kunne tage over, er sødeste Fanta nu her hos os, på udkig efter hendes nye perfekte match.

Grundet omstændighederne er det meget sparsom, hvad vi ved om Fanta. Vi ved faktisk kun det om hende, som vi oplever her hos os. Her hos os er hun en blid, blød og overordentlig sød labrador-pige, der bare er glad, omgængelig og super skøn.

Vi ved, hun har været vant til at være med hendes tidligere ejer rundt i bilen, når arbejdet har skulle passes, men om det så betyder, at hun aldrig har været ladt alene hjemme, ved vi ikke med sikkerhed.

Hendes nye familie skal derfor have rigtig god tid til at køre hende ind i et nyt liv med nye rutiner, og af samme grund er det bedst, hvis der kun er et minimum af alenetid i hendes fremtidige hjem.

Vi skal have fundet et hjem til hende, der kan rumme alle de ukendte faktorer hun kommer med. En familie, der bare vil overøse hende med kærlighed resten af hendes liv.

🐾  Køb hundeprodukter og tilbehør

Adopter hund

Gode grunde til at overveje at adoptere Fanta

At bringe hunden Fanta ind i dit hjem er mere end bare at udvide familien med en firbenet ven. Det er en beslutning, der kan transformere dit liv på mange positive områder.


 • Du får en hund, der allerede har lært meget

  Vælger du en adopteret hunden Fanta, så får du en hund, der allerede har lært meget. Mange af de hunde, der bliver adopteret, har allerede lært at være alene hjemme, at gå i snor, at være renlig og meget mere.

 • Du redder et hundeliv

  På årlig basis bliver flere tusinde raske hunde aflivet. Grundene til dette dækker bredt, men inden aflivning ender nogle af disse hunde på internater rundt i Danmark, hvor de får en sidste chance for at finde en trofast ejer.

  Ved at adoptere Fanta giver du den en ny chance for at leve et godt liv, og du får en trofast ven for livet.

 • Du støtter en god sag

  Ved at adoptere en hund fra Dyrenes beskyttelse, Dyreværnet eller lignende organisationer støtter du en god sag, og sørger for at andre skønne hunde får en chance for at få et godt liv.

Køn
Hanhund
Alder
1½ år
Pris
3600 kr.