Navn

Dozer

Køn

Hanhund

Alder

11 uge

Pris

0 kr.

Daglige overraskelser venter på din firbenede ven hele december måned🎄


Dozer er en anden race. Han er 11 uge gammel og søger nyt hjem.

Mød Dozer!

Er du til hvalpe som vokser i vejret? Så er Dozer lige noget for dig/jer.

Så hold nu fast, for hvad er Dozer egentlig? Dozer er hvad vi kalder en god ”cocktail” nemlig en mix af Rottweiler/Cane Corso og Presa Canario på 10 uger.

Dozer er MEGET kontakt søgende og vil rigtig gerne være din nye ”puttemakker”. Han søger nærværen hos dem som er hos ham og vil gerne sidde helt tæt på og ovenpå en.
Udover hans kærlige sind så ELSKER han mad. Mad er et og alt for lille Dozer, hvilket vil gøre ham nemmere til selve træning i løbet af hans opvækst og lign.

Dozer er kommet ind sammen med sin makker Ragnar, dog skal disse 2 ikke ud sammen da de begge er 2 meget krævende hunde og vil få det bedst i hvert deres hjem.

Dozer skal ud til en person/familie der har racekendskab, da han er en mix af nogle krævende hunderacer, vil han også kræve en masse træning, aktivering og berigelse igennem sin opvækst og fulde alder.

OBS: Dozer og Ragner er desværre 2 hvalpe som har bøvlet med noget underbid og dermed vil skulle have endnu en operation når de rammer ca. 1 års -alderen. Denne operation vil blive ”varetaget” igennem os hos Dyrenes Beskyttelse og dermed ikke en yderlig udgift for ny ejer.

Ønsker du/I at komme i betragning for adoption af Dozer SKAL der sendes en mail, med nedenstående spørgsmål besvaret og gerne ekstra inputs, hvis du/I har noget at tilføje. Billeder er også et plus.

Spørgsmål til besvarelse:

Familie/Alene/Alder:
Børn eller børn i omgangskreds:
Lejlighed/hus:
Erfaring (race, træning, omplaceringshund):
Andre dyr i hjemmet? hvis ja hvilke:
Hvor længe skal hunden være alene hjemme en almindelig dag:
Hvad kan I tilbyde for at aktivere hunden?:
Hvornår vil I være klar til overdragelse?:
Hvorfor er I det rette hjem?:

Andre hunde der søger nyt hjem

Deltag og vind lækre overraskelser til hunden i december måned! 🎁

👉🏻 Gå til julekalenderen her