Navn

Codi

Køn

Hanhund

Alder

4 år 1

Pris

0 kr.

Codi er en anden race. Han er 4 år 1 gammel og søger nyt hjem.

Kærlige Codi er kommet til os fordi han ikke er tryg ved børnene i hjemmet. Af den grund skal hans nye hjem være uden børn under 12 år.

Han er en Labrador Retriever på 34,5 kg. og er 4 år og 10 mdr. gammel. Han er en frisk intakt fyr der både har været i røntgen og fået lavet tandrens. Han er derfor helt klar til at rejse til sit nye hjem.

Aller sødeste Codi elsker at være med på tur og hvis det går til stranden, tager han gerne en svømmetur. Hans nye hjem skal være i hus med have. Han har aldrig boet med anden hund, men er god sammen med andre og har et fornuftigt hundesprog.
Codi kan trække på gåturen, hvis der noget spændende at snuse til. Han nyder at komme steder hen, hvor det er muligt at løbe og strække benene.

Codi er nytårsangst og det er derfor vigtigt man har god forståelse for at håndtere dette.
Han ønsker et hjem uden kat, da han godt kan lide at jagte dem. Derudover ønsker han et hjem hvor der er god tid til ham, til gåture og træning hver eneste dag. Codi elsker nemlig at bruge hovedet og kan også flere forskellige signaler. I tidligere hjem har han fint kunne være alene hjemme, men i forbindelse med flytning til nyt hjem, må der beregnes langsom tilvænning af dette.

🐾  Køb hundeprodukter og tilbehør

Adopter hund

Gode grunde til at overveje at adoptere Codi

At bringe hunden Codi ind i dit hjem er mere end bare at udvide familien med en firbenet ven. Det er en beslutning, der kan transformere dit liv på mange positive områder.


 • Du får en hund, der allerede har lært meget

  Vælger du en adopteret hunden Codi, så får du en hund, der allerede har lært meget. Mange af de hunde, der bliver adopteret, har allerede lært at være alene hjemme, at gå i snor, at være renlig og meget mere.

 • Du redder et hundeliv

  På årlig basis bliver flere tusinde raske hunde aflivet. Grundene til dette dækker bredt, men inden aflivning ender nogle af disse hunde på internater rundt i Danmark, hvor de får en sidste chance for at finde en trofast ejer.

  Ved at adoptere Codi giver du den en ny chance for at leve et godt liv, og du får en trofast ven for livet.

 • Du støtter en god sag

  Ved at adoptere en hund fra Dyrenes beskyttelse, Dyreværnet eller lignende organisationer støtter du en god sag, og sørger for at andre skønne hunde får en chance for at få et godt liv.

Køn
Hanhund
Alder
4 år 1