Navn

Chanel

Køn

Hanhund

Alder

5½ år

Pris

0 kr.

Chanel er en anden race. Han er 5½ år gammel og søger nyt hjem.

En tilværelse, der blev vendt op og ned og forandrede sig markant, havde desværre også en effekt på det liv, som tidligere ejer kunne tilbyde Chanel, Efter lange barske overvejelser er Chanel blevet overdraget til Dyreværnet med det formål at finde hende det ypperste og mest fabelagtige hjem til hende i 100% henhold til hendes behov og personlighed.

Hun kommer med en stor portion skepsis overfor fremmede og alt nyt, hvilket har resulteret i en udadreagerende adfærd.

Hun har et stort behov for at man tager sig god tid, når der skal ske noget nyt og ikke presser hende. Hun skal lige se folk an, men bløder hurtigt op, når man respekterer hendes signaler og lader hende komme til sig, og ikke omvendt. Og som et ekstra plus, så er hun MEGET madglad, så har hun først taget imod en lækker godbid, så er man hendes bedste ven for livet, og hun forvandler sig til en vaskeægte puttegris, der meget gerne vil være tæt med sin ejer.

Hendes første leveår tilbragte hun i hus med have, og de seneste to år i lejlighed. Lejlighed er dog bare ikke sagen, og i samråd med tidligere ejer, skal Chanel ud til hus og have igen.

Selvom Chanel har boet med barn i tidligere hjem, så er det blevet besluttet, at for hendes skyld, så skal der ikke være børn i hendes fremtidige hjem, ligesom der heller ikke skal være mulighed for familieforøgelse i hendes levetid.

Ved sundhedstjekket blev der fundet en mislyd på Chanels hjerte og en af Danmarks førende hjertespecialister scannede Chanel for at få mislyden udredt inkl. en hjerteblodprøve. Det er vurderet, at mislyden er uden betydning og ikke kræver behandling, men at der anbefales årlige hjertescanninger for at kunne følge med, hvis der skulle ske en udvikling.

Ønsker du har høre mere om vores lille Chanel-diva, så er det bare om at henvende sig til os i Dyreværnets åbningstid.

🐾  Køb hundeprodukter og tilbehør

Adopter hund

Gode grunde til at overveje at adoptere Chanel

At bringe hunden Chanel ind i dit hjem er mere end bare at udvide familien med en firbenet ven. Det er en beslutning, der kan transformere dit liv på mange positive områder.


 • Du får en hund, der allerede har lært meget

  Vælger du en adopteret hunden Chanel, så får du en hund, der allerede har lært meget. Mange af de hunde, der bliver adopteret, har allerede lært at være alene hjemme, at gå i snor, at være renlig og meget mere.

 • Du redder et hundeliv

  På årlig basis bliver flere tusinde raske hunde aflivet. Grundene til dette dækker bredt, men inden aflivning ender nogle af disse hunde på internater rundt i Danmark, hvor de får en sidste chance for at finde en trofast ejer.

  Ved at adoptere Chanel giver du den en ny chance for at leve et godt liv, og du får en trofast ven for livet.

 • Du støtter en god sag

  Ved at adoptere en hund fra Dyrenes beskyttelse, Dyreværnet eller lignende organisationer støtter du en god sag, og sørger for at andre skønne hunde får en chance for at få et godt liv.

Køn
Hanhund
Alder
5½ år