Navn

Bianca

Køn

Hanhund

Alder

3½ år

Pris

0 kr.

Bianca er en anden race. Han er 3½ år gammel og søger nyt hjem.

Glæd jer til at høre meget mere om skønneste Bianca, der ulykkeligvis har mistet sin ejer, der ikke længere er i blandt os. Vi har derfor været afhængige af pårørende, for at få så meget information om hende som muligt, og det har vist sig, at hun har haft en super omsorgsfuld og kærlig ejer, der har haft fuld fokus på hende og på at hun havde det godt.

Man kan tydeligt mærke al den kærlighed, hun er blevet overøst med og hun er en meget social, glad og omgængelig pige.

Hun møder store som små med glæde og er utroligt godt socialiseret med andre hunde også. Hun har i tidligere hjem boet sammen med sin bror, og har kun prøvet at være alene i selskab med ham.

Bianca har gået til hvalpetræning, da hun var lille og efterfølgende er hun blevet klikkertrænet. Hun er en menneskehund, der allerhelst bare gerne vil være sammen med sin ejer hele tiden, og de børn, der har været i familien, har hun været meget glad for.

Hun møder andre hunde nysgerrigt og fint. Hun kan godt være lidt af en drillepind, og vil gerne være den, der har "bukserne på", men alt i alt bare en rigtig sød og mild pige, der har brug et liv i fokus.

Bianca har fået taget røntgen af ryg, hofter og albuer, og i ryggen ses spondylose, der er forandringer i ryghvirvler, men det er umiddelbart ikke noget, hun er mærket af. Vi kan dog ikke spå om fremtiden, naturligvis.

Kan man tilbyde Bianca det perfekte liv, og har man den fornødne erfaring med DDB eller lignende store racer, så er det bare med at melde sin interesse ved personlig henvendelse i Dyreværnets åbningstid <3

🐾  Køb hundeprodukter og tilbehør

Adopter hund

Gode grunde til at overveje at adoptere Bianca

At bringe hunden Bianca ind i dit hjem er mere end bare at udvide familien med en firbenet ven. Det er en beslutning, der kan transformere dit liv på mange positive områder.


 • Du får en hund, der allerede har lært meget

  Vælger du en adopteret hunden Bianca, så får du en hund, der allerede har lært meget. Mange af de hunde, der bliver adopteret, har allerede lært at være alene hjemme, at gå i snor, at være renlig og meget mere.

 • Du redder et hundeliv

  På årlig basis bliver flere tusinde raske hunde aflivet. Grundene til dette dækker bredt, men inden aflivning ender nogle af disse hunde på internater rundt i Danmark, hvor de får en sidste chance for at finde en trofast ejer.

  Ved at adoptere Bianca giver du den en ny chance for at leve et godt liv, og du får en trofast ven for livet.

 • Du støtter en god sag

  Ved at adoptere en hund fra Dyrenes beskyttelse, Dyreværnet eller lignende organisationer støtter du en god sag, og sørger for at andre skønne hunde får en chance for at få et godt liv.

Køn
Hanhund
Alder
3½ år