Navn

Bertram

Køn

Hanhund

Alder

4 år 9 md

Pris

0 kr.

Bertram er en anden race. Han er 4 år 9 md gammel og søger nyt hjem.

Mød blide Bertram,
han er indleveret til internatet, da han ikke trives i hjem med børn. Han bliver nervøs for børns uforudsigelige - hurtige bevægelser og høje lyde, hvilket har resulteret i at Bertram har bidt ud efter barnet i tidligere hjem.

Bertram elsker at træne og er meget motiveret. Han har gået til hvalpetræning og har i tidligere hjem trænet så han i dag kan en masse tricks og derudover har han et rigtig godt indkald.

Bertram går pænt i snor, han kan fint være alene hjemme og vil hellere end gerne med i bilen. Han er god med andre hunde, men trives bedst med rolige ældre hunde.

Som sagt er Bertram bange for hurtige bevægelser og høje lyde, dette betyder også at han er bange for fyrværkeri og skud.
Vi søger derfor et kærligt, trygt og roligt hjem til Bertram, uden børn.
En ejendom på landet er at fortrække.

🐾  Køb hundeprodukter og tilbehør

Adopter hund

Gode grunde til at overveje at adoptere Bertram

At bringe hunden Bertram ind i dit hjem er mere end bare at udvide familien med en firbenet ven. Det er en beslutning, der kan transformere dit liv på mange positive områder.


 • Du får en hund, der allerede har lært meget

  Vælger du en adopteret hunden Bertram, så får du en hund, der allerede har lært meget. Mange af de hunde, der bliver adopteret, har allerede lært at være alene hjemme, at gå i snor, at være renlig og meget mere.

 • Du redder et hundeliv

  På årlig basis bliver flere tusinde raske hunde aflivet. Grundene til dette dækker bredt, men inden aflivning ender nogle af disse hunde på internater rundt i Danmark, hvor de får en sidste chance for at finde en trofast ejer.

  Ved at adoptere Bertram giver du den en ny chance for at leve et godt liv, og du får en trofast ven for livet.

 • Du støtter en god sag

  Ved at adoptere en hund fra Dyrenes beskyttelse, Dyreværnet eller lignende organisationer støtter du en god sag, og sørger for at andre skønne hunde får en chance for at få et godt liv.

Køn
Hanhund
Alder
4 år 9 md