Navn

Basse

Køn

Hanhund

Alder

3 år

Pris

0 kr.

Daglige overraskelser venter på din firbenede ven hele december måned🎄


Basse er en anden race. Han er 3 år gammel og søger nyt hjem.

Det er ikke muligt at besøge vores hunde uden forudgående invitation, da vi gerne vil holde hundeafdelingen så meget som muligt i ro. Er hunden et godt match til dig? Ring ind og få lavet et telefoninterview eller send en udførlig mail, hvor du beskriver, hvad du kan tilbyde hunden. Vores hundeteam gennemgår alle ansøgninger og invitere det bedste match ind til et møde med mulighed for adoption.

Mød "Store" Basse!

En rigtig charmetrold af racen Engelsk Bulldog på ca. 3år.
Basse er en stor muskelfyr med et hjerte af guld.

Energisk unghund, som søger sin nye ejer/familie til at kunne træne ham, gå med ham og ikke mindst give ham den kærlighed han fortjener.

Basse er den sødeste af de sødeste, han er tillidsfuld og lydig. Hvad vi har set her på internatet, er han en sød og social fyr, der er glad for alt og alle.

Basse er en god race både som begynderhund, samt racekendskabs hjem. Racen i sig selv er ikke altid glad for at være alene hjemme, da de generelt er en selskabs hund.

Basse søger et hjem, hvor han kan få den kærlighed han fortjener, gode gåture, gerne et hus med have da han er en hund som fylder. Han er desuden rigtig nem at gå ture med i snor og han vil elske lange gåture.

Lyder Basse som noget for dig/jer så kontakt venligst internatet på nedenstående information.

Andre hunde der søger nyt hjem

Deltag og vind lækre overraskelser til hunden i december måned! 🎁

👉🏻 Gå til julekalenderen her