Navn

Balou

Køn

Hanhund

Alder

10 mdr.

Pris

0 kr.

Balou er en anden race. Han er 10 mdr. gammel og søger nyt hjem.

Ændringer i tidligere ejers familiære situation betød desværre mindre tid og overskud til denne livlige og energiske fyr, der har taget os alle med storm.

Han er bragende teenager og det betyder, at han kan have lidt svært ved at geare ned, når han bliver præsenteret for for mange indtryk og forandringer. Han har derfor brug for en ejer, der kan tilbyde en fast base og faste rutiner hjemme, og et aktiv udeliv, hvor han kan blive præsenteret for de former for træning, han har flair for.

Han er fuldkommen eminent med næsen og ville elske at blive udfordret på den front i træningsregi. Han har fået pudlens umådeligt kloge hoved, så det er nødvendigt for hans trivsel og afbalancerethed, at han ikke "bare" er familiehund, men at der også er solide træningsplaner for ham. Han er enormt godbidsmotiveret, takket være labradoren i ham, og han er derfor vanvittigt træningsminded, når der er lækre belønninger i vente.

Han har i tidligere hjem boet med store børn og har elsket dem. Han er dog ikke selv klar over, hvor stor han er, når han lige går i legemode, så helt små børn er ikke ideelt i hans kommende hjem.

Han er stadig en stor hvalp, og han hamrende begejstret for andre hunde, der gider lege med ham. Han ville godt kunne bo med en anden glad og legesyg hund. Han har kunnet være hjemme alene hjemme i tidligere hjem, men stadigvæk ikke helt uden at gnave lidt i måtter og karme, så vi vil anbefale, at man starter forfra med træningen, og at der er rigtig god tid til det. Og så skal han naturligvis være godt stimuleret og aktiveret, inden man kan forvente at en ung, energisk fyr som Balou kan lades alene uden at kede sig.

Balou har haft lidt udfordringer med ørerne, som han behandles for i højre øre nu, og man skal være forberedt på, at det kan være et tilbagevendende problem, som ny ejer skal tage sig af fremadrettet.

Kan man tilbyde Balou den perfekte kombination af familie- og træningsliv, så skal man endelig ikke holde sig tilbage, for så er Balou drømmehunde. <3

Balou har gyldigt pas.

🐾  Køb hundeprodukter og tilbehør

Adopter hund

Gode grunde til at overveje at adoptere Balou

At bringe hunden Balou ind i dit hjem er mere end bare at udvide familien med en firbenet ven. Det er en beslutning, der kan transformere dit liv på mange positive områder.


 • Du får en hund, der allerede har lært meget

  Vælger du en adopteret hunden Balou, så får du en hund, der allerede har lært meget. Mange af de hunde, der bliver adopteret, har allerede lært at være alene hjemme, at gå i snor, at være renlig og meget mere.

 • Du redder et hundeliv

  På årlig basis bliver flere tusinde raske hunde aflivet. Grundene til dette dækker bredt, men inden aflivning ender nogle af disse hunde på internater rundt i Danmark, hvor de får en sidste chance for at finde en trofast ejer.

  Ved at adoptere Balou giver du den en ny chance for at leve et godt liv, og du får en trofast ven for livet.

 • Du støtter en god sag

  Ved at adoptere en hund fra Dyrenes beskyttelse, Dyreværnet eller lignende organisationer støtter du en god sag, og sørger for at andre skønne hunde får en chance for at få et godt liv.

Køn
Hanhund
Alder
10 mdr.